Vad ska jag göraa? ( ;-;'')

Hjälp.
Jag behöver hjälp.
Vi ska hålla ett tal på ungefär 2 min i klassen (uppgift i svenskan) och jag insåg just att man ska vara klar tills i morgon, och jag har inte ens valt ämne än.
Genius, Emmy. GENIUS!!
HJÄLP?
Problemet är delvis att jag har för många ämnen: Jag gjorde en brain-storm för att få idéer och det slutade med att jag hade tre A4 fulla med randomsaker (allt från "prata om anime" eller "fluffiga saker" till "Analysera människans värde och varför vi måste se ett värde i allt" yeh jag är djup) och blev totalt förstörd för jag hade tänkt för mycket. YEH. Det är kul. c:
Det andra problemet är att det som jag är intresserad nog att prata om är sådant som jag inte vill ta upp i klassen, eller sådant som kommer ge mig dåligt betyg. Bl.a. så skulle jag vilja prata om en massa underliga randomsaker i ett par minuter, och förvirra alla så mycket som möjligt, men uppgiften är att kunna fånga andras intresse och få ut ett budskap, så det går inte.
En annan idé är "rundtur i min hjärna", då jag får med i princip alla ämnen jag skrev upp, men problemet är att det kommer bli ungefär detsamma som "babbla på om randomsaker", och det skulle ta MINST 10 min. Dessutom vill jag inte att alla ska veta vad jag tänker på för det är LÄSKIGT när folk vet vad man tänker. Ew för tankeläsare. Om du kan läsa mina tankar så hoppas jag att en gigantisk glasburk ramlar ner på ditt huvud en vacker sommardag så att du får ont i din huvud-hjärna och alla dina finger-ben. BUH. Å de kommer döma mig. Mycket. De kommer JÄTTEMYCKET om de vet hur min hjärna ser ut... o.e''
Tack, Lawliet för hans smexighet. ;-;''
men.
Hjelp meeej?

Kommentera
Saga säger:

När jag var ensam en gång gjorde jag en pp om kängurus för att jag kunde, du kan väl göra en om lamor? :3 :D

Svar: Men man ska bara prata. Ingen powerpoint, inget bildspel (utom ifall man t.ex. pratar om en person, då kan det vara bekvämt att ha en bild på hem på tavlan) men uugh. ;-;''Vill inte prata om lamor, det blir för mycket fakta...
Emmy

2013-10-15 | 23:21:45
sarah säger:

DU FÅR IAF INTE SKRIVA OM HANS SMEXIGHET. .FYHSJDEJDYTJHE SMÄXISH LAWLIET. Nejmen ta något av intresse, som att rita eller vette flån. 'En rundtur i din hjärna' var en bra idé. Spåna på om typ idéer, inspiration osv.

Svar: HEhh.. *näsblod*Funderade på att ta ämnet "konst", för att jag hatar konst, men älskar att rita och folk fattar inte varför jag ritar ibland.
Om jag ger dem en rundtur i min hjärna så kommer alla gå där ifrån och va typ döda innombords, de kommer vara sö förvirrade att deras själ skrumpnar ihop till ett russin och de kan inte tänka på annat än ballonger och garnnystan i resten av deras liv~ c:
Emmy

2013-10-16 | 07:17:01
Regnbåw Glass säger:

Hade det igår, berätta om Halloween. Men gick sådär. :/ Du kan Ole dole dofa 3-5 gånger och se vad den sluta på. Eller så ole dole dofar du på ett papper i taget och se vilka tre saker det blir och Ole dole dofa med de. Det var så det blev Halloween. c:

Svar: halloween var faktiskt ett ämne jag inte fick med på något utav ämnena... Hur gick detta till? o.o''Ole-dole-doffa var bästa alternativet hittils~
Emmy

2013-10-16 | 18:38:25
Regnbåw Glass säger:

Aj dånt know, men testa Ole dole doff. c:

Svar: Yeh. de ska jag.
Emmy

2013-10-16 | 20:18:31

Kommentera inlägget här! ♥:

Vad är ditt fina namn?:
<- Ska blogg.se bli din vän och komma ihåg ditt namn?

E-post: (bara för mig... heheh.)

Har du en sida som du vill att jag ska se?:

TUGGA INTE PÅ PENNAN!:

Trackback