268 frågor:

Hittade en frågegrej på tumblr och eftersom jag inte har så mycket att blogga om svarar jag på frågorna ist.
Önska mig lycka till. Yeeeh~ Frågorna e på engelska, men jag svarar på svenska för LAAAT~
Kommer troligtvis svara helt random, för UGGH. så många frågor. orkar inte.
_______________________________

1-How are you? Meh. Det är bra.
2-Post a picture of yourself. Blev tvungen att gå in på ig och leta upp första selfien jag hittade, har inga nya bilder på datan. lol.

 
 3-Do you ever wish you were someone else? Sällan. Det händer, men sällan. o-e''
4-What is your entire name? Om jag berättar så måste jag döda dig efteråt~

5-How old are you? 14 år, 8 månader och 14 dagar.
6-Age you get mistaken for: Idk. Folk tror säkert att jag är äldre för jag är så lång, men beter mig ofta som en femåring. De e kul~
7-Your zodiac/horoscope and if you think it fits your personality: Fiskarna, right? Måste googla.

(stulet HÄRIFRÅN)

Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.

 Mjaah... Känner sällan som andra gör. Har sympati, men svårt med empati, även fast jag VILL hjälpa folk så kan jag typ inte. Är även ganska självisk. Bryr mig inte så mycket om vad andra tänker om mig eller att passa in, men resten är väl en hyffsat bra beskrivning. ._.''

8-What did you do on your last birthday? Minns inte ens. Det är bara en vanlig dag för mej, förutom att man får presenter. Antar att jag åt nåt smarrigt, hatade mina vänner för att de tjatade om "grattis" och skit, och älskade de på samma gång för att deras presenter alltid är så AGHJLÖÄ perfekta. typ.
9-What is one thing you would like to accomplish before your next birthday? Ppppppfx. Jag tänker inte ta upp den listan.
10-What is your hair color? Just nu? Idk. Ska va rött och svart, men är mer bronz-svart med ginger-rosa slingor... Bra beskrivning, huh?
11-Have you ever dyed your hair? No. nevur. ._.''
12-What is your eye color? Bajsbrun som en lamas ass.
13-If you could change your eye color, would you? Joo, typ till två olika. Ljusblå på höger och grön eller svart på vänster öga. idk.
14-Do you wear contacts/glasses? Använder linser för utklädnad/cosplay...?
15-Your opinion about your body and how confortable you are with it: Kan hitta minst 3 fel med varje kroppsdel jag har (tro mig. jag är expert på det) hatar typ mig själv, även fast jag vet att de flesta kring mig inte bryr sig. Yay.
16-Have you ever considered plastic surgery? What would you alter about your body? Bewbz. Plastic bewbs wiff qt nipples. x'3 Nejmen urs. Är för rädd för operationer.
17-Say 8 facts about your body: Fakta? idk. Lång som en giraff, inte smal men benig, acneärr som alla tror är finnar men det är det inte, F U,  "vanliga" ärr överallt för jag är en klumpig mothafakka, äckligt korta naglar för tillfället. hatar mina korta naglar. kort hår i underliga färger, skrattrynkor kring ögonen. idk. 8? det var säkert bara 3 eller nått.
18-Do you have any tattoos? Näh, men ritar typ konstant på mina armar och ben. Det är najs. ._.''
19-Do you have any piercings? Har 2 hål i höger öra och ett i vänster, vill ha fleeer~
20-Left or right handed? Båda. Dock så ser det ut som en 5-åring skriver när jag använder vänster. yay.
21-What’s your sexual orientation? Jag vet inte. Fråga framtida Emmy, hon vet säkert om hon är bi eller straight. Nutida Emmy är förvirrad över sådant skit för nutida Emmy är tonåring. Yay.
22-Do you drink? Dricker kring 1,5 liter vatten/dag och några glas oboy. Ja, annars dör jag. ._.''
23-Do you smoke? Nopety nope. Ew.
24-Do you have any pets? I haz kitten. kitten h8 me. I luv her. She fluffy. ♥
25-Where do you work? LOL jag jobbar inte. ._.''
26-Something you are working on right now: Sluta vara en klant. Önska mig lycka till.
27-Do you have any “rules” about food? Försök att stå ut en vecka utan oboy... Försök...
28-Where are you from? Mars.
29-What would you say is your best quality? Fjotron år lagrat vin. idk.
30-What do you think you’re really good at? Vara en rejäl klump och överdriva saker i mitt huvud och vara tyst verbalt men typ skrika och rabbla som fan i text. yay.
31-What do you think you’re really bad at? ORD. Jag hatar ord. Ord är min största fiende. >:'c
32-What talent do you wish you’d been born with? Var typ född med nån slags musikalisk grej, önskar den var bättre så jag kunde höra skillnaden mellan ett ciss och c.
33-Are you a bad person? Jag är inte ens en person.
34-Are you nice to everyone? AHAHHH. nej. sawri, det är inte meningen~
35-Say 3 facts about your personality: Uhhhh... idk. Jag hatar att prata om seriösa saker. Hatar att prata om hur jag mår, älskar att uttrycka mina åsikter. ._.'' Som sagt: idk.
36-Has someone ever spread a nasty rumor about you? Det har de säkert, men jag hör inget. Yay!~ ♥
37-What is your ideal bed? Why? Den mjukaste möjliga för jag kan inte sova på något som är hårdare än en kattunges päls.
38-Do wake up cranky? Meh. Känner typ inget de första 10 minuterna när jag är vaken. sen inser jag att jag är vaken och blir arg.
39-Do you sleep with a stuffed toy? I haz Schvennie~
40-What do you think about the most? ALL THE THINGS.

ALL. THE. THINGS.
41-Share 2 habits: Uh. Pillar med håret när jag är trött, stressad, irriterad eller koncentrerad. Och jag säger alltid "god natt" i stället för hej då. Det började som ett skämt för att det är så himla skönt att sova och jag sover konstant, men nu är det mer en vane-sak.
42-What you want to be when you “get older”? En lycklig person?
43-What are your career goals? ta sig igenom gymnasiet och se vad som händer sen.
44-What is your ideal career? Troligtvis typ bloggare, det enda jag behöver göra är att skriva lite, planera massor, gå på möten med företag och personer, och jag får gratis saker. Det låter chill, men jag skulle inte klara pressen. Sadface.
45-Is your life anything like it was two years ago? Ah. Ja, det är nästan exakt detsamma. En massa skillnader med personer, kännslor, kreativitet och skit, men jag går fortfarande i skolan. Samma gamla rutin. ._.''
46-Do you replay things that have happened in your head? All. The. Things. ALL. THE. THINGS.
47-Have you ever had an imaginary friend? Hadde en häst från att jag var typ 8 till 10. Jag var till och med rädd för hästar, men en häst som hette Manolito för jag läste en massa böcker. ._.''
48-Say 10 facts about your room: 1. Det ligger apelsinskal och bananskal till höger om mig på skrivbordet. 2. Galellack till vänster. 3. Det mest värdefulla för mig i rummet likker i bokhyllan bakom mig. 4. jag har ett plastträd här. För jul. 5. Det luktar sovande människa här. orka göra fler fakta.
49-Do you have any phobias? Ballongfobi, och ett par fobier som jag inte vet vad de heter eller hur man säger. yeeeeeh~
50-Have you ever been to a psychiatrist/therapist? nopety. I'm sawriii.. ;-;"
51-Are you allergic to anything? If so, what? Egentligen inte. Är överkännslig mot jordnötter. tekniskt sett är det ingen allergi, men det kan utvecklas till en.
52-Ever broken any bones? Inga i kroppen.
53-Ever come close to death? Inte än. Sawri...
54-Things you like and dislike about yourself: Jag. Orkar. Bara. Inte. ;-;''
55-A random fact about yourself: Jag gillar gratis wifi.
56-What are three things most people don’t know about you? 1. Blir ofta arg och känner för att dra ut folks hår, men hörde nyss en vän säga "Emmy du blir ju ALDRIG ARG". Dat's nice. 2. Har oändligt tålamod för typ allt utom min bror, laggande elektronik och hur långsamt nya serier kommer ut. 3. Hej. *vinkar*
57-An unknown fact about your life: Det är meningslöst, men folk verkar inte förstå sådant. De ba "Men meningen med livet är att vara LYCKLIG, ha ett jobb, studera, ha kunskap, få mycket pengar...." men nej. Livet är egentligen helt. fakin. meningslöst men man får leva med det och göra det bästa av det för man lever bara en gång och #yolo. Sawriii. Sa ju att jag blir arg lätt. Ahahaaaahhh~
58-Share something about yourself others might think is weird: Jag äter mackor med vattenmelon, oboypulver, flingor och smör på. samtidigt. Döm inte mina matvanor jag äter som en tonårskille. bara mindre typ.
59-Five weird things that you like: Doctor who är ganska konstigt. Jag tycker det gills som 5. Inte? Nähä whatever.
60-Do you have a facebook? If so, would you add the person who sent you this? Nej. ska aldrig ha ansiktsbok. ALDRIG. Ingen skickade det här till mig, såg det bara på min tumblr dash och ville skriva om nått på bloggen så HEJ.
61-Do you have any pictures on your Facebook? Ja. Absolut. 20.000 st. ._.''
62-Describe yourself in one word/sentence: Sarcasm overload.
63-A quote you try to live by: Uhhhhhh. Döda ingen, du hamnar på ett bajs-ställe då.
64-A famous person you’ve been compared to: Yohio. Alltid yohio. *sadface* Han är så smart och söt, men inte ett dugg lik mig och det gör mig ledsen att bli jämförd med nått jag inte är. ;-;''
65-Weird things you do when you’re alone: Vad är tjejversionen till fapfapfapfapfap? c: Lol.
66-Something you do without realising: Andas. Nejvänta det tänker jag på. Går. Jag går utan att tänka.
67-5 things you want to change: ALL THE THINGSSSSSSSSSSSSSS.
68-Someone you’d like to be for a day and why: Dan Howell. För att Phil Lester. Döm inte.
69-Leave me a compliment: INGEN SKICKADE DET HÄR TILL MIG! ;-;'' Min dash är bara awesome.

Favorites

70-What is your favorite thing to do? Sova.
71-What’s your favorite color? Double rainbow.
72-What’s your favorite band/singer? just nu e de ATL. för Jalex. och Avril Lavigne. För Avril Lavigne. Och Paramore. Och Green Day. Och Muse. Och Miku Hatsune. Och Radiohead. Och Gimi Megpoid. Och MCR. Och FOB. OCh... jag ska vara tyst nu...
73-What’s your favorite movie? Avatar all the way. Jakesully iz cool.
74-What are your favorite books? Twilight. Jag läser typ aldrig.
75-What is your favorite quote and why? Den med golvet och att ramla, för jag vill inte lägga upp nån seriös, djup, relaterande hipster-grej här.
76-What is your favorite word? Uh. Fuck.
77-What is your least favorite word? ALL. THE. WORDS.
78-What is your favorite type of food? Allt med socker i. Och kakao. Och sushi. Bananer är goda. 1, 2, 3.
79-You favorite ice cream? Cherry Garcia, Ben&Jerrys... Den tillverkas inte längre...
80-What’s your favorite animal? Here's a llama. There's a llama. And anothet little llama.
81-Dogs or cats? Meow.
82-Describe your favourite texture: Ahahh... ordet "texture" är creepy...
83-What is your favorite flower? Rosor. De luktar så ASDFGHJKLÖKJHGF~
84-What’s your favourite scent? And on the opposite sex? En explosionsblandning av rosor, mango, banan, rosor, kokosnöt, cherry blossoms, choklad och mint. Jag vet inte vad som luktar bäst på killar... Det finns nån axe-deo som nästan luktar kokosnöt, den gillar jag.
85-What is your favorite season? INTE HÖST OCH VÅR. *tar livet av sig för hösten är förskräcklig* ... Förlåt det var inget kul skämt... men hösten är bara det värsta som finns.
86-What are the top five places you wish you could go before you die? Japan. USA. Egypten. Australien. Tardis.
87-What are four things you can’t live without and why? Typ alla serier jag någonsin sett. All musik som jag lyssnar på. Youtubers.... wifi. Har jag wifi klarar jag mig.
88-Which mythological creature are you most like? Why? UNICORN. bcz im FAB.
89-What’s your favorite television show? Just nu tittar jag på Dexter... jag borde verkligen börja se attack on titan... FÖRLÅÅÅT jag suger på å lova saker. ;-;'' jag vet 5 pers som kommer hata mig nu...
90-Favorite place to shop at? H&M. De har så. mycket. saker. idek.
91-Say 2 facts about your favorite things: Jag vet inte.

Family, childhood and places

92-Say 4 facts about your parents: 1. De gillar att immitera papegojor. 2. Polly vill ha ett kex. 3. Polly vill ha ett kex. 4. Polly vill ha ett kex.
93-Are you more like your mom or your dad? Idk. Pappa. Nej mamma. Nej pappa. Nej mamma.
94-Do you have any siblings? I haz a monkey brother.
95-Say 9 facts about your family: Nej. så lat. SÅ LAT.
96-What’s your relationship like with your family? Ok, antar jag. c:
97-Say 7 facts about your childhood: Jag var liten... Jag gjorde saker... Jag åt massamassa godis... jag gillade rosa saker idk.
98-The best and the worst childhood memories: Idk. jag typ minns inget.
99-Say 6 facts about your home town: Närcon hålls här. That's all.
100-Are you going out of town soon? Idk. åker till fjällen i vinter nån gång.
101-Where would you like to live? I min säng. NEJ, i en annan värld. Typ världen av teknade serier. Eller Death Note-världen. Eller Doctor Who-världen.
102-What would your dream house be like? Tardis.
103-Where would you go on your dream vacation? T-A-R-D-I-S. jag skulle åka tilL ALL THE PLACES. ALL. THE. PLACES.
104-Where you want to be right now? idk. TARDIS.
105-Top three places to visit: 1. TARDIS. 2. år 2005. 3. Den där rymdvalens rygg.

*************************************************

~~~~~~~~~~Friends

106-Would you ever smile at a stranger? Gjorde det typ 5 ggr bara idag. .-.
107-Do you prefer to be friends with girls or boys? Spelar ingen roll. Båda, I guess, även fast mina närmsta vänner är tjejer.
108-Who is someone you never tire of? ... *lyssnar på ljudet av syrsor* JK. Alla. All the ppl. ALL. THE. PPL.
109-Do you have someone you can be your complete self around? Nopety. c: JO, mig själv. NEJ, det kan jag inte. OOh detta är komplicerat. o.e'
110-Who is your most loyal friend? Idk. Jag vill inte säga namn i bloggen.
111-Is there anyone you can tell EVERYTHING to? *lyssnar på ljudet av syrsor* Denna gången är det seriöst. *lyssnar igen* Vackert spelande.
112-If your best friend died, what would you do? REINVENT THE INTERNET!
113-Something you’ve lied about. All the things. ALL. THE. THINGS...
114-Have you ever felt replaced? meh.
115-Say 5 facts about your bestfriend(s): 1. Ost. 2. NyanNyanNyan. 3. Inte äta, andas ist. 4. Narwhals. 5. Idk.

Relationships

116-The last person you hugged? idk. det var länge sen. Blev attackerad av en i skolan idag men det var ingen kram, hon bara mosade mig, ur a lil shit, u hear dat? >:c
117-Story of your first kiss? Ahh... Let's not gen into fetus Emmy. c:
118-Do you like kissing in public? no. ._.''
119-Have you ever kissed someone older than you? Min farfar är ganska gammal. x'3
120-You have a preference for boys or girls? Idek.
121-Is the male or female body closest to perfection?... What the fuck even...? WAT? x'D
122-5 things that irritate you about the same sex/opposite sex. 1. Att folk tror att det är så stor skillnad mellan tjejer och killar när alla är människor. c:
123-Do you believe in love at first sight? Nopety.
124-Do you believe in soul mates? Phan måste ju bara vara sant.
125-What is your idea of the perfect date? idk. Se på en film på netflix, äta godis och somna halvvägs genom filmen.
126-Based on past relationships or crushes, describe your perfect boyfriend/girlfriend: Jag har ett mycket tight förhållande till luft. Klarar mig inte utan dig, luftis~
127-What is the first thing you noticed in someone? Om nån verkar kunna vara en framtida partner så vill jag först säkerställa en sak: *lyssnar på hjärtan* .... bara ett?
128-Are looks important in a relationship? Ja. om du ser ut som grumpy cat gillar jag inte dig. Om du beter dig som grympy cat däremot älskar jag dig.
129-What’s the most superficial characteristic you look for? idek. brukar inte söka såhär "ÅÅH är personen bra med barn?" Det är bara... Uggh-
130-What’s your opinion on age differences in relationships? Jag shippar 10'th med Rose. Om du inte fattar nått... Läs på lite om Doktorn, nu.
131-Would you ever date someone off of the Internet? omf. *dör av skratt* det jag älskar med det uttrycket är: de flesta använder nätet till något nuförtiden. man säger inte "Skulle du någonsin gå in på en datingsight och möta upp någon på det sättet?" utan "Skulle du någonsin dejta nån från nätet?". Det är som att fråga skulle du nånsin bli tillsammans med nån som andas, för alla levande andas.
132-Five guys/girls whom you find attractive: Gå till min tumblr och bara LOOK ATT ALL THE PEOPLE.
133-Do you have a crush on anyone? Jo. En massa, men är inte kär i nån. c:
134-A description of the girl/boy you like: Tumblr. Dash. Nao.
135-Say 1 fact about the person your like: Tumblr. Dash.
136-If the person you like says they like someone else, what would you say? Tumblr.
137-When was the last time you told someone you loved them? "ÅÅH. DU ÄR SÅ SÖT! Sååå sööt~ Meow, meow! MEOW! Nyanya! Så söööööt! JAG ÄLSKAR DIG!! Jaaaa, det gör jag! Jag älskar dig, Jag älskar dig, cuz ur so kawaii!!" - jag till min katt för nån timma sen.
138-Do you think someone has feelings for you? Inget romantiskt för jag är en klump. yay. c:
139-Do you think someone is thinking about you right now? Jag är 4ever alone.
140-Have you ever cried over a guy/girl? Joo, men inget kärleksrelaterat. Än en gång.
141-Have you ever wanted someone you couldn’t have? De flesta snyggingar finns inte ens på riktigt juhh... ;-;''
142-Anyone you’re giving up on? all. the. people.
143-Have you ever liked someone you didn’t expect to? idk.
144-Have you ever liked someone who your friends hated? idk.
145-Have you ever liked one of your best friends? Klart jag gillar mina vänner? Ah, ååh... Du menar romantiskt. nej. Jag hatar när frågor är otydligt ställda.
146-Has anyone told you they don’t want to ever lose you? idk.
147-Is there a boy/girl who you would do absolutely everything for? idk.
148-Is there someone you will never forget? Jag kommer glömma alla en dag because DEATH.
149-Say five ways to win your heart: idk.
150-What turns you on? *tardis noises*
151-What turns you off? *fade-away-tardis*
152-What is the sexiest thing someone could ever do for/to you? Låt mig äta kakor från din nakna kropp. x'D idk.
153-What’s the sweetest thing anyone’s ever done for you? GODIS.
154-What’s something sweet you’d like someone to do for you? CUPCAKES.
155-Have you ever written a song or poem for someone? Have you had one written for you? Jag har en bok som jag skriver randomsaker i. Observera att jag ofta stannar uppe sent, och ofta vaknar mitt i natten... Man tänker rätt luddigt då.
156-What’s the sweetest thing you’ve ever done for someone? CHOKLADBOLLAR.
157-Are you in love? Nope.
158-Are you in a relationship? 4everalone.
159-If you have a boyfriend/girlfriend, what is your favorite thing about him/her? -
160-Are relationships ever worth it? Wat? The? Fuck? Wat? Frågor under kategorin "romans och förhållande" är bara så... Konstiga.
161-Is there someone mad because you’re dating/talking to the person you are? Idk. Wat?
162-Can you commit to one person? Trodde det skulle stå "commit suicide". ._.''
163-Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat? Har vart 4everalone hela mitt liv. Tror det är ganska lätt. ._.''
164-Do you ever want to get married? Ugh. Om det är Star Wars tema... JA.
165-Do you think you’ll be married in 5 years? Ahh~ never~ ♥
166-Future names of your children: Måste jag ha barn? Barn är scary. Jag kommer förstöra barnen. ;-;''
167-Do you get jealous easily? "GE MIG CUPCAKEN! DEN ÄR MIN!"
168-The last time you felt jealous, and why? "MIIIIIN CUPCAKE!!! MIN!"
169-What is your definition of cheating? Hacker.
170-Have you ever been cheated on? The Sims 3.
171-Do you forgive betrayal? Bowties are cool. Fezzes are cool.
172-Have you ever cheated on someone?I am forever aloooone.
173-Why did your last relationship fail? Hur många mer av dessa frågor är det?
174-Things you want to say to an ex: "Ur a lil shit" c:
175-A description of the person you dislike the most: Idk. Hitler.
176-If your first true love knocked on your door with apology and presents, would you accept? jag gillar godis. *omnom*
177-How many boyfriends/girlfriends have you had? SÅ HÄR MÅNGA: *slår dig i ansiktet*
178-How long was your longest relationship? Sooo long. (That's what she said.)
179-You’ll love me if…Allonz-y!
180-Share a relationship story: Behöver den va om mig själv? Inte? PERF! SPOILERS: Soooo, The Doctor och Rose reste och var lyckliga, men hon fastnade i ett paralellt universum, och sen kunde Doktorn skicka ett kort meddelande och framstod som ett hologram. Rose ba "I love you", å Doktorn ma "Rose Tyler... It's finally time to tell you.... Rose I..." Och sen ba *fade awaaay* å man ba NOOOOOOOOOOOOOOOO! SILLY DOCTOR!!! GO BACK NAOOO!! NOW!! GO BACK AND TELL ROSE YOU LOVE HERRRRR!!! AHHHHHH!!! GRRRR. And that my friends, is the definition of FEELS.

Music, movies and books

181-How often do you listen to music? hmmm. När jag är hemma, oftast i sängen eller vid dantorn. När jag reser oxå.
182-What kind of music you like? Music that makes me FEEEEL.
183-Do you like to dance? Fuldans är awesome.
184-What was the first concert/show you attended? Gills Viktoriadagen med The Ark å Sahara Hot Nights som konsert?.... Nopety?... sadface.
185-Have you heard a song that reminds you of someone today? Lyssnade på starships utav en slump. Den påminde mig om Nicki Minaj för nicki sjunger den. ._.''
186-Share a song that takes you to a certain memory in the past: Uggh... Idk. ALL THE SONGS. ALL. THE. SONGSSSS.
187-A song that’s been stuck in your head: Therapyyyyyy, I'm a walking traaaaveeeeestyyyyyyyy...
188-Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play:Califonia and the slipping of the sun - Gorillaz, Rabbit heart - Florence + The Machine, 10:15 Saturday Night (live) - The Cure, Dirty Story - Girugämesh, The 16'th hour - Deadmau5, Major Minus - Coldplay, Deadbeat holiday - Green Day, I'm Lost Without You - Blink182, Farewell american primitive - Ariel Pink's haunted grafitti, Shut up - Blink 182   tror de va 10....?
189-A book you want to read/have recently read:  Läser Goodnight Mister Tom just nu... .-.''
190-Describe your dream library: Internet.
191-Last movie you just watched: Batman
192-Do you like watching what type of movies? Science fiction, Action, Fantasy mest... Gillar Detektiviga saker och fakta-saker och komedier oxå.

Situations and crazy things

193-You’re in a tattoo parlor about to get inked. What are you getting done? En Robert Pattinson-lama-hybrid på min rumpa. Eller nått i vitt bläck på typ armen. Nåt coolt sitat because hipster.
194-What’s something you can see yourself going to jail for? "Girl breaking into police boxes, screaming 'WHERE ARE YOU, DOCTOR!?' in London"
195-If you could be any character, from any literary work, who would you choose to be? Idk. Light eller Misa because L.
196-You’re given $10,000…under one condition: you cannot keep the money for yourself. Who would you give it to? Idk.
197-If you had to go back in time and change one thing, what would it be? *tardis noises* en tardis kraschar i min trädgård när jag är liten~
198-If you were an element on the Periodic Table, which would you be and why? Jag kan inte smarta saker. ;-;''
199-If you had to delete one year of your life completely, which would it be? Idk. Inte deta, för NärCon... Det första, för jag minns inget? No. idk.
200-You’re an Action Movie Hero. What’s your weapon of choice and the line you scream when defeating your arch enemy? Sonisk skruvmejsel och Allonz-y!... Inte action egentligen. huh? ändå...
201-If you could design an amusement park ride, what would it be like? Tardis.
202-What is the first curse word that comes to mind? ASDFGHJKLÖÄHGF
203-What the last party you went to was… and when the next will be… One-man-party i mitt rum.
204-Halloween costume idea? Legolas... Zombiefierad Legolas
205-How you’d spend ten thousand bucks?Real life tardis.
206-Press ctrl+v and post: Jalex fanfiction ... ,_,''
207-Would you rather be stranded on a desert island with someone you love for ten years or someone you hate for a month? Explain why. FÖRSTA ALDERNATIVET. PUNKT.
208-5 things within touching distance: Nipple 1, nipple 2, datormus, nagellack, ett träd.
209-A drunken story: Batman Batman Batman Batman Batman Batman Batman Batman NAH-NAAAH!!!
210-What are you supposed to be doing right now? Sova.
211-Currently wanting to see anyone? Meh- idk
212-Why you follow me? Ahhhhh. ;-;
213-If you met me what would you do? -
214-YOU have to leave me a random/ridiculous question: Are you my mommy?
215-YOU have to leave me a cute message: BAD WOLF

Opinions and beliefs

216-Is the cup half full or half empty for you right now? Den är helt fakin tom. Jag drack upp al varm choklad.
217-Do you believe in fate/destiny? nopety.
218-What you wish for on 11:11? Jag kan inte säga. Då uppfylls det inte...
219-Do you consider yourself lucky? What’s your good luck charm? Ahahh! Nej. ._.''
220-Do you believe in aliens or life on other planets? *tardis noise*
221-What is your religion, if any? Fangirl.
222-Would you go against your moral code for money? I HAZ NO MORAL CODE!! MOHAHAHAHAH.. idk.
223-What’s more important to you: strength of the body or strength of the mind? Mind. Jag är så klen. ;-;''
224-How important you think education is? Jätte. iaf grundskola. Resten är inte viktigt, men... bra.
225-If you were the president, what would you do? Jag skulle säga upp mig själv.
226-If you could change one thing in the world, what would you change? Real tardis...
227-Is it the thought that counts? Or is that phrase circumstantial? idk.
228-If you only had 24 hours to live, what would you do? Dö.
229-Which movie character do you most identify with and why? Uhhhhhh. idk. ;-;''

Feelings and Others

230-Are you a procrastinator or do you get things done early? Jag har tumblr. c:
231-Post a photo/draw a picture/write a poem (pick one) of a moment of personal significance: lat.
232-Say 5 things you love unconditionally: 1. oboy. 2. Tumblr. 3. Jalex. 4. Rymden. 5. December.
233-What motivates you in life? *vinkar långsamt* heeeej~ *fade away*
234-Something that you’re proud of: ._.''
235-Five words/phrases that make you laugh: UR A PRICK, KNOW DAT.
236-Share the story of something that makes you smile: December.
237-Something you always think “what if…” about: ALL. THE. THINGS. jag tänker för mycket-
238-What was something you used to enjoy, but was ruined for you? What’s the story behind that? Idk. gillar typ inte att rika och måla längre. Har lixom ingen motivation till det. ._.''
239-Describe one of the most awkward experiences of your life: Jag fick en boll i huvudet på gympan igår, å satte mig för att vila. Sen kom gympaläraren och fråga hur det var etc. å jag började nästan gråta för han såg så fakin orolig ut, typ "Dö inteee~" å det var awkward för det gjorde inte ens ont. ._.''
240-Something/someone that you miss: Oboy.
241-Are you over your past? Ahahahh~
242-What is your saddest memory? Haaah~
243-One of the hardest moments in your life: ahah, ha~
244-Is there something that happened in your past that you hate talking about? haaa~
245-What’s something you want to do that you’d be embarrassed to tell other people about? hahaaa, haahahahaha~
246-What was your most embarrassing moment? Kallade en random kvinna för mamma. Gjorde det när jag var 4, minns det fortfarande. c: Förtränger typ allt annat... hahah~
247-Share one of your fears/insecurities: All the things. ._.''
248-Something you’re currently worrying about: ahahahh~
249-Have you done something you regret very much? Hahaaa, hah~
250-If you could take something back that you said or did, what would it be? ahahh~
251-Does anyone hate you? Min katt.
252-Do you hate anyone? Mig själv.
253-Lyrics that apply to your current situation/mood. - But im smiling at everythiiiing~
254-Are you good at hiding your feelings? Så länge ingen frågar. Eller om det är seriösa situationer.
255-What’s something you hide about your personality? Teheee. hahaaa~
256-How do you approach social situations? Le och vinka, pojkar. Le och vinka.
257-Are you a social or an antisocial person? Osocial. låt mig vara ifred. Hahaaah haaa~
258-Are you an introvert or an extrovert? Innåtriktad. Jag gillar inte folk~
259-Do you care if people talk badly about you? Meh. Deras problem, inte mitt.
260-How do you deal with criticism? Meh. Tack, ska försöka förbättra mig, om jag orkar?
261-How you hope your future will be like? HAPPI. Sunshines, lollipops and rainbows.
262-What’s something that scares you about the future? hahaaaah~
263-Five intems you lust after: heheh, hahahh~ oboy.
264-One thing you’re excited for: JUL!
265-Describe the most terrifying/strangest/beautiful dream you’ve ever had: Jag sover just nu. Denna. ._.''
266-Have you ever had a crush on a fictional character? L~
267-Who is your celebrity crush? All the celebrities. ALL OF THEM.
268-Make a confession: Jag gillar ost.

 

 

Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja. - See more at: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html#sthash.JtCjeKxn.dpuf
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja. - See more at: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html#sthash.JtCjeKxn.dpuf
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja. - See more at: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html#sthash.JtCjeKxn.dpuf
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja. - See more at: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html#sthash.JtCjeKxn.dpuf
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja. - See more at: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html#sthash.JtCjeKxn.dpuf

Kommentera
Duuuuck säger:

Asså...ajkfnsejfnjwksrgsrgergjerg
All the questions...Too much info..
Too much awsuuum
Jag skulle inte orka *pat on head*
Skolan kan dö ^^

Svar: Yeh...Jo, jag vet... Fattar inte hur jag orkade själv.
tardis is awsumn.
NO TOUCHY THE HAIR!
I like school. Kinda... sorta... Y I SPIK INGLISH?
Emmy

2013-12-06 | 13:06:26
murmeldjur säger:

Vad heter du på insta shnögging? :3

Svar: Ajmiee.Jag är så originell.
Å fantasifull.
Emmy

2013-12-31 | 12:05:26

Kommentera inlägget här! ♥:

Vad är ditt fina namn?:
<- Ska blogg.se bli din vän och komma ihåg ditt namn?

E-post: (bara för mig... heheh.)

Har du en sida som du vill att jag ska se?:

TUGGA INTE PÅ PENNAN!:

Trackback