Titta vad jag hittade!

gick på en tur genom THE YOUTUBE... (de som slutar i "hur hamnade jag här?" kommentarer)
och hittade random en video på Miley Cyrus när hon provspelade som Hannah Montana, och eftersom det är så himla mycket skit om Miley just nu så kan det väl vara ett kul ämne? c:
(yeh, jag kom på nått att blogga om. *stolt*)
________________________________________________________________________________
 
Ok. Hon var typ 12 när detta spelades in. Hon var ett litet barn som ville spela en roll. Vet ej om det var för att hon ville bli filmstjärna, för att hon tyckte det var kul att sjunga och skådespela eller vafan, men hon har talang, och hon är inte ett barn längre.
Hur gammal är Miley nu? Typ 20.
Vad hände?
Hon slutade med Hannah Montana efter flera år, och blev bortglömd.
Hittade även några videos från förra året då hon sjöng några utav sina favoritlåtar med sitt band (klicka här för att se en utav de)
Som ni ser i länken ovan så är hon otroligt bra, så VAD HÄNDE?
- det som hände var det jag tycker om att kalla "VÄXA UPP". Ni vet när man går igenom puberteten, hittar vem man är, provar nya saker och slutar vara den där söta, oskyldiga saken som sitter i ett hörn och ler? Delvis det. hon provar väl nått nytt.
Precis som att JAG troligtvis inte kommer ha extremfärger i håret och regnbågsfärgade armband resten av mitt liv - så är hon i en fas.
Men det finns en ännu mer trolig förklaring: Hon blev ignorerad. Det hände. När hon slutade för Disneychannel så blev hon lixom bortglömd (=växte upp, slutade vara "söt").
Som vi alla vet så är hollywood ett stort hav utav popularitetstävlingar, och eftersom hon obviously gillar att sjunga, så vill hon väl fortsätta?
Så, Miley gjorde det som behövdes för att bli upptäckt: Gjorde något som skulle uppröra och chocka alla. Hon vände uppochner på söta, oskyldiga Hannah Montana.
Det faktum att vissa reagerar så starkt är ju bara ett bevis på hur korkade en del är.
Personligen så tycker jag att hon är rätt cool, jag gillar den nya frisyren och hon kan fortfarande sjunga, det enda som kanske förvirrar mig är väl twerkandet och tung-grejen, men det är för att chocka oss. De vann. Yay.
Nog för att jag inte gjort mycket research före detta, tar det jag sett och försöker förklara vad jag tror-
We can't stop och Wrecking ball är inte mer än desperata rop på uppmärksamhet, som de flesta låtar/videor/whatever nu för tiden.
Tror folk att det blir bättre av att skrika ut "VI VILL HA GAMLA MILEY TILLBAKA!"? NEJ. Ni ignorerade henne. Hon kommer inte tillbaka. Det blir inte bättre av alla bestämmer sig för att skrika ut sina åsikter till henne.
Detta gäller ju inte bara Miley. Det finns så asdfghjklölkjhgfdsa många som var kända som barn, och när de växer upp så bara PANG. En ny människa. Vi gillar inte förändringar. Ett annat bra exempel skulle ju vara Justin Bieber. ._.''

Kommentera
Tove säger:

Fattar inte varför alla bah: ÅHNEJ MILEY! VARFÖR KLIPPTE DU AV DITT LÅNGA FINA HÅR? JAG VILL HA GAMLA MILEY TILLBAKA, HON SOM HADE LÅNGT OCH FINT HÅR OCH INTE VAR NAKEN I VIDEOS!"
Bryr mig inte om hon klipper sitt hår, alla skaffar nya frisyrer. Fattar inte problemet.
Men att vara naken i sina musikvideos är ju inte direkt det bästa man kan göra men liksom, srsly. .-.

Svar: Kort hår är oxå fint, lixom. x'DTycker inte det är så farligt att hon var naken i videon heller. Det KAN ha vart en metafor-isk-djup sak, men ärligt talat det är 2013, de privata delarna var täckta så varför göra en stor deal utav det?
Emmy

2013-11-10 | 17:04:17
Bloggadress: http://tetot.bloggplatsen.se
Anonym säger:

Tror det är som Nicki Minaj sa på ellen, Nicki har ju twerkat ganska länge men det är en annan sak när någon ljushyad gör det.. även om jag delvis vill ha tillbaka gamla Miley har hon lika mycke rätt som oss att twerka..! o3o

Svar: Håller inte med om hudfärgen där, det är bara att hon är "dålig" på det, och hon har alltid setts som den där lilla söta tjejen med fint hår. OuO
Emmy

2013-11-21 | 09:57:31

Kommentera inlägget här! ♥:

Vad är ditt fina namn?:
<- Ska blogg.se bli din vän och komma ihåg ditt namn?

E-post: (bara för mig... heheh.)

Har du en sida som du vill att jag ska se?:

TUGGA INTE PÅ PENNAN!:

Trackback