Tänk om...

Tänk om stjärnor verkligen ÄR eldflugor som fastnat i det stora blå, bara att de är gigantiska, och alienska och vi kallar de "solar"...
Tänk om en spegel är ett paralellt universum, där alla måste göra PRECIS som vi gör PRECIS samtidigt när vi står framför en spegel, för de styrs utav en diktator och om de inte gör det så kommer de bli straffade med diskmedel.
Tänk om varje gång det kliar så är det egentligen små alver som hoppar/gräver i din hud, och när du kliar de så blir de mosade och dör.
Tänk om du plötsligt insåg att du aldrig blivit född. Tänk om hela det universum som vi känner till är en dröm, och vi drömmer innan vi blivit födda. Tänk om RIKTIGA jag sover i typ 90 "år" varje natt, för tiden passerar mycket långsammare i drömmar än i verkligheten och snart vaknar jag och jag kan inte minnas att jag varit vaken för att tiden går så snabbt i verkligheten att jag inte hinner.
Tänk om katter egentligen styr oss. Tänk om de styrde planeten långt innan människan fanns, och så dog deras civilisation, och nu låtsas de att vi styr de men egentligen så bygger de bara upp ett rymdskepp någonstans i jordens kärna och väntar på att det ska bli klart så alla katter kan bli fria och åka till någon annan planet.
Tänk om ljudet som görs när man drar i fingrarna så det knakar är bomber för det kanske finns en hel bakterie civilisation i din kropp.
Tänk om atomer är som små planeter/solsystem, och det bor folk på de. Tänk om hela universum är innuti en atom i en annan värld. Tänk om den världen är det vi kallar "Paralella universum".
Tänk om kläder lever, och varje dag så våldtar vi de. Tänk om kläder var skin från en annan varelse, som vi slaktar, och vi tar på oss varelsens hud och låtsas vara de.
Tänk om dina godesjur som du hade som liten faktiskt levde, bara att du kramade de så hårt att de dog, och nu har du en hög med lik i en låda någonstans.
Tänk om färgerna svart, grå och vit egentligen innehåller färger som vi inte kan se. Tänk om vissa saker är svarta/gråa/vita, men andra saker som vi tycker är i de färgerna egentligen är ultravioletta.
Tänk om själens öga är  mellan tårna någonstans, och om man kollar där så kan man lära sig allt om en person på någon sekund, men vi vet inte för ingen kollar någonsin mellan tårna.
...
Wat? ._.''

Kommentera
Tove säger:

OO:

Ibland brukar jag tänka, tänk om de andra inte lever. Att hela världen endast är uppbyggd för mig för att jag ska ha en värld att leva i?
Hur vet jag om dom lever eftersom jag endast kan se saker i mitt perspektiv..?
Tänk om alla andra skriver, gör, och säger saker endast för att det ska vara som om dom "lever" i 'min' värld?

va. Nej. wat sluta

Svar: Tänk om du också är död? Tänk om du dog, och det här är döden?
Jag brukar tänka att jag är med i en tvserie och alla andra är skådisar...

Och glöm inte favoriterna:
"Tänk om alla andra kan läsa mina tankar?"
"Tänk om jag dör imorgon? Jag kan dö när som helst. Kommer folk sakna mig? Vad händer efter döden? Dör man? KAN man dö? Tänk om man inte KAN dö?"
och min personliga favorit:
"ÄR. DOCTOR. WHO. PÅ. RIKTIGT?"
Emmy

2013-11-06 | 20:31:10
Bloggadress: http://tetot.bloggplatsen.se
90% av alla 'Tänk om' har jag också tänkt ;_; säger:

Har också tänkt som Tove.
OCH så TÄNK OM vi ser färger helt annorlunda, alltså att för mig är grönt grönt, men för en annan är grönt mitt så kallade rött,om du fattar vad jag menar.
Och det kan jag heller inte få svar på för grönt är grönt för alla saddffhg. ;_;
OCH OM DOKTORN FINNS SÅ VILL JAG ATT HAN VÄLJER MIG SOM HANS KOMPANJON, FÖR JAG VILL HA EN TARDIS. och heh då får det gärna vara den tionde doktorn .. heh .. David Tennant

Svar: Förstår precis vad du menar med färger. har tänkt det samma med färger, och smaker.THE DOCTOR IS REAL!! OFC HE IS!
Jag ska fanken växa mig en egen tardis...
Emmy

2013-11-07 | 17:52:28
Namn? Vadå Namn? Jag har inget namn! säger:

Det fins faktiskt en bakteriecivilisation i din kropp. Vi såg en film i skolan om att en cell faktiskt liknar en stad

Svar: *MINDBLOWN*
Emmy

2013-11-07 | 18:33:54
~Majonäs drottningen~ säger:

~Deeper then Johnny Deep~ o3o

Svar: Ahahh. dats funeh.
Emmy

2013-11-07 | 23:25:56

Kommentera inlägget här! ♥:

Vad är ditt fina namn?:
<- Ska blogg.se bli din vän och komma ihåg ditt namn?

E-post: (bara för mig... heheh.)

Har du en sida som du vill att jag ska se?:

TUGGA INTE PÅ PENNAN!:

Trackback