Natthumor.

Ni vet när man är inne på nätet under kvällen, och skrattar åt allt, sen hittar man något konstigt och typ väckerhelakvarteretförattdetvarsårandomattmantypDÖRavskrattmenintebokstavligttalatutanbildligttalatförommandgogpåriktigtsåskulledetgedåligaryktentillinternetochdåskullekanskeinteyoutubefinnastochpewdsskullevarapankförhanskulleintefåpengarfrånythelatidenvilketärsorgligtlolidek.
...?
Jag är så HELA TIDEN, YAY! c:
Bara att jag är för lat och trött för att skratta på dagen (ni vet när man ser nått kul och i stället för att le eller skratta så andas man bara ut lite mer luft än vanligt ur näsan? Det är jag.) men skrattar "normalt" på kvällen.
Tänk er då detta scenario: Jag har varit hemma hela dagen, "åt" te till middag för jag åt frukost kl. 4 och mamma kom hem 6/7 för att laga middag vilket var min lunch, men eftersom jag inte blev mätt på te och jag behöver middag så åt jag flingor oxå, FROOT LOOPS, vilket i princip är socker och färgämnen, jag hade ingen mjölk, bara froot loops, så jag har en vag sockerkick, klockan är snart ett (hej, människor från utomhus-världen. Har studiedag i morgon, no worries, jag kan sova.) och jag har spenderat hela dagen på att leta efter nycklar, skriva en uppsats om fattigdom, titta på Dexter, springa runt huset endast iklädd en filt för jag är för lat för byxor och YOUTUBE. SO MUCH YOUTUBE. Sedan hittar jag denna video när jag stalkar mig igenom några av nerimons vids och ni kan ju gissa vad den kemiska reaktionen blir när en trött, ledig, lat, sockerberoende, TV-tittande, tedrickande Emmy möter... detta:
 
Förlåt mamma, pappa, Oscar, Chicko, alla kvalster under min säng, spindlar i badrummet, silverfiskar på toaletten, spöken i väggarna, röster i mitt huvud, osynliga människor och eventuellt the scilence för att jag troligtvis väckte er nu när jag skrattade ihjäl mig, men. ASDFGHJKLÖÄ*ÄÖLKJFDS. c:

Kommentera
Sup bro? säger:

Heeej! Asså yolo :3 skulle du kunna ge mig nåt tips på hur man blir en bra bloggare? c: :]

Svar: Häjs, häjs. Jovisst, inte för att jag fattar varför du frågar mig, men...1. Gör inte som jag, på några vis, EVER. Skriv om intressanta saker, lyssna på läsare, skriv om det DU vill skriva om... etc.
2. Uppdatera ofta.
3. Snygg design.
Emmy

2013-11-21 | 21:51:22

Kommentera inlägget här! ♥:

Vad är ditt fina namn?:
<- Ska blogg.se bli din vän och komma ihåg ditt namn?

E-post: (bara för mig... heheh.)

Har du en sida som du vill att jag ska se?:

TUGGA INTE PÅ PENNAN!:

Trackback